u bevind zich hier : Sparcraft

Neutmast B.V. is exclusief dealer / distributeur van Sparcraft masten + hardware in Nederland.

Sparcraft is een van de grootste mastenleveranciers in de wereld. De productiecapaciteit bedraagt ca. 5000 masten per jaar. Wereldwijd is Sparcraft vertegenwoordigd over meer dan 35 landen. Sparcraft geniet vooral grote bekendheid door een zeer uitgebreid assortiment mastprofielen, waaronder ook de zogenaamde furling profielen. Naast aluminium profielen levert Sparcraft ook carbon mastprofielen.

Veel grote werven / jachtbouwers kiezen voor Sparcraft masten (o.a. Beneteau / Grand Soleil / Hanse / Jeanneau etc.) De toegevoegde waarde van Neutmast B.V. zit hem in het feit dat wij beschikken over een eigen werkplaats,waardoor wij zowel de standaard seriematig  geproduceerde – en daardoor ook prijstechnisch interessante - mast kunnen leveren als ook de op maat (en naar individuele wensen van de klant) gebouwde mast, gebaseerd op het Sparcraft profiel.

Ook voor tuigwerkzaamheden kunt u bij ons voor de wal in Middelharnis terecht. Kortom wij kunnen u hettotaalpakket aanbieden.

Sparcraft 2010 Catalogus

Download de PDF file : Sparcraft 2010 Catalogus (pdf - 7226Kb)

PDF is een universele bestandsindeling waarmee lettertypen, afbeeldingen, graphics en lay-out van elk willekeurig brondocument behouden blijven, ongeacht het programma of het platform gebruikt om het te maken. Voor het bekijken en afdrukken van PDF-bestanden, moet u Adobe Reader op uw computer installeren.